Ogen open, ogen dicht

Wat de meesten wel weten is dat het licht wat wij zien met de ogen open maar een heel klein procent is van wat er werkelijk allemaal is aan licht frequenties. Wij zien maar een miniscuul deel van de realiteit met onze ogen. Bijv. UV, Gamma, Infrarood, etc etc zien we niet met onze ogen open, maar het is er wel. Dit vind ikzelf heel interessant, want wat is dat andere licht toch wat wij niet kunnen zien?

Wanneer wij onze ogen sluiten dan is het voor de meeste mensen donker of ze zien alleen maar zwart… Eigenlijk is dat niet donker of zwart, het is je onbewuste (het gene wat je niet waarneemt). Eigenlijk wanneer je je ogen sluit, dan is er de ruimte om ‘meer’ te zien. Wanneer je je ogen sluit kijk je letterlijk in je onbewuste… De reden dat wij ‘donker’ zien met gesloten ogen is omdat wij gewend zijn geraakt aan het lichtspectrum wat wij zien met onze ogen open. Onze focus is zo gefixeerd op dit kleine deel van het lichtspectrum dat we de rest zien als donker/niets.

Wanneer wij naar bed gaan en onze ogen sluiten om te gaan ‘slapen’… dan slapen wij eigenlijk niet. We slapen eigenlijk nooit. Wat er gebeurt na een bepaalde tijd is dat het ‘donker’ wat je ziet met gesloten ogen langzaam omvormt naar een realiteit (dromen, het astrale), we zitten dan al dieper in ons ‘onbewuste’. En dat is niet alles, we gaan steeds verder en verder.. steeds dieper en dieper, de frequenties veranderen enorm wanneer wij zogenaamd slapen… je ervaart dus een totaal andere realiteit dan wat wij gewend zijn in ons wakkere bewustzijn met de ogen open. De realiteiten waar wij ons in bevinden tijdens onze diepe slaap zijn qua frequentie zo anders dan ons waakbewustzijn, dat wij al onze ervaringen die wij ervaren in deze diepe staat van bewustzijn vergeten wanneer we weer ‘wakker’ worden.

Ons bewustzijn wanneer wij de ogen open hebben kan geen platform creëren om de ervaringen van de nacht te plaatsen, omdat beide ervaringen totaal een andere frequentie hebben, een totaal andere beleving. Daarom is bijna niemand in staat om zijn/haar ervaringen volledig te onthouden van de ‘slaap’. Wat we wel vaak onthouden zijn de astrale ervaringen.. Astrale dromen zijn de dromen die je in het begin van de slaap ervaart en tegen het einde. Het astrale is je emotionele lichaam die beelden creëert tijdens je slaap wat wij dromen noemen.

Dit bericht is dan ook alleen interessant voor de mensen die net als mij ook willen weten wat het ongeziene. het onbewuste is….

Wat ik nu beter begrijp is dat wanneer ik mijn ogen dicht doe, dat ik dan per direct in een andere frequentie beland.. Dit is volgens mij zelfs wetenschappelijk aan te tonen (onze hersengolven veranderen dan). Het donker wat je dan ziet met gesloten ogen is waar de potentie is om je onbewuste meer en meer te verlichten.

Een hele belangrijke mededeling is dan wel dat wij onze mind (ons denken) even aan de kant moeten zetten. Want onze mind is ontstaan uit de lichtfrequenties die wij ervaren met de ogen open. Of beter gezegd onze mind weet alleen wat ie weet, het weet niet wat ie niet weet. Onze mind weet niet wat dat ‘donkere’ is.. Dus om het te kunnen ‘zien’ moeten we even onze mind met rust laten en ‘m niet de dominerende rol geven in onze ervaringen wanneer we de ogen gesloten hebben. Laat je wel weer je mind de voortouw nemen tijdens het sluiten van je ogen … geloof me dan val je zo in ‘slaap’ (je wordt onbewust).

Het is dan ook handig om te weten wat je mind precies is.. De mind in mijn ervaring is de analyser in je hoofd, de ‘stem’ die overal een antwoord op zoekt of dingen probeert op te lossen en daar is de mind ook heel goed in, maar in dit geval hebben we ‘m niet nodig. De mind kan alleen werken met wat die weet.. en niet met wat die niet weet. En ons onbewuste is een plek die onze mind niet kent.. Dus zeg ‘m even dat die stil moet zijn, zodat je even weer wat nieuwe informatie over jezelf kunt vergaren en straks mag de mind weer helemaal z’n werk gaan doen met de nieuw vergaarde info (verlichten).

Wat ik hier beschrijf is een vorm van ‘jezelf besluipen’/zelfobeservatie. Het is een stap in het ‘onbekende’ van ons. Vanuit dit platform is erg veel te ontdekken over je ware zelf. We hopen op deze website nog veel informatie toe te voegen voor degenen die de interesse in zich hebben om op deze ontdekkingsreis te gaan.

This entry was posted in Dimensies, Shift van Bewustzijn, Tools. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *