Het veranderen van onze Frequentie/Vibratie

‘Onze innerlijke frequentie/vibratie vormt dagelijks onze realiteit’

Wij mensen ervaren twee basis gevoelens: Angst en liefde. Wij voelen ons O.K. of we voelen ons niet-O.K.. Deze twee basis gevoelens vertakken zich in allerlei verschillende emoties die wij dagelijks ervaren. Geluk, boosheid, zekerheid, ontevredenheid, compassie, arrogantie, et cetera.

Wat al heel lang bekend is in spirituele kennis en in de esoterie, en tegenwoordig met wetenschappelijke experimenten is aangetoond, is dat op het moment wij ons in een vorm van angst bevinden, er een langzamere (levens)energiegolf door ons vloeit. We ervaren dus een lagere trilling met een hoge densiteit. Hierdoor beperken we de werking van ons lichaam. Ons dna zal o.a. verkrampen, waardoor bijv. de aanmaak van eiwitten en andere belangrijke bouwstenen in ons lichaam worden beperkt. Wanneer wij een liefdevolle ervaring hebben, dan ontstaat er een hogere trilling en een veel lagere densiteit in onze levensenergiegolf. Hierdoor wordt er meer ruimte gecreƫerd in ons dna, zodat de aanmaak van bouwstenen wordt verveelvoudigd en wij in een staat van groei zijn. De trilling van onze prana stuurt niet alleen ons fysieke lichaam aan, maar ook het mentale en emotionele lichaam. Dus ervaren we een hogere trilling dan ervaren we in al deze lichamen meer mogelijkheden en groei, en andersom wanneer we in een vorm van angst zitten, ervaren we in onze lichamen beperkingen en andere limiterende ervaringen. Inspiratie, creativiteit, spontaniteit zijn hoge vibraties. Depressie, stress, apathie zijn lage vibraties.

Zie hieronder een wetenschappelijke ondersteuning van deze theorie:

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

Reacties zijn gesloten.